Custom code header don't touch or contact a developer

Aktiva upplevelser

För den som önskar en mer aktiv vistelse med lite tempo finns det även här en del aktiviteter att välja emellan. Mullsjös närområde är fullt med roliga aktiviteter för alla åldrar!


GOLF
Spela på Sveriges äldsta golfbana – Ryfors GK, eller varför inte på Sand GKs backiga landskap. Perfekt för en aktiv vistelse.


SKIDÅKNING
Ta er upp till Mullsjö alpin och njut av en dag i backen! Mullsjö Aplin har 7 pister med 95 meters fallhöjd, med moderna snökanoner som ser till att varje backe har bra med snö, samt liftar med korta köer.


PADDLA KANOT

Ta en tur ut på stråken runt Mullsjö och upptäck vår vackra natur! En perfekt aktivitet för de som önskar en lite lugnare aktivitet men ändå vill ut i naturen.


MOUNTAINBIKES
Gömt mellan träden bakom hotellet hittar ni härliga cykelspår för en rolig och sportig upplevelse. Här finns både spår för lugnare turer, samt MTB-banor för de som önskar en pulshöjande kick!


HAGÅRDS LAGÅRD
En aktivitet för den modige! Bland skogarna runt hotellet finner ni Hagårds Lagård som erbjuder en nio hinder lång höghöjdsbana med zipline. Här garanteras en skräckblandad förtjusning för både dig och dina vänner.