Rooms

Våra rum & Weekendpaket

Hotel Mullsjö har totalt 54 rum.
Det natursköna läget precis intill skogen och dess lugnande sus gör det inte svårt att njuta!

Enkelrum

 • Fr. 1100 kr

Dubbelrum – Twin Bed

 • Fr. 1350 kr

Dubbelrum – King Size

 • Fr. 1350 kr

Familjerum

 • Fr. 1690 kr

WEEKENDPAKET

Klassisk weekend

Njut av lugnet kring Mullsjö i vårt klassiska weekendpaket!
Välkomstfika väntar er vid ankomst och under kvällen avnjuter ni ett glas mousserande följt av en 3-rätters middag. Runda sedan av kvällen med en god natts sömn i ett av våra dubbelrum.

POPULÄR
kr 1190 per person.
 •  

Långweekend

Njut av Hotel Mullsjös underbara miljö ännu en kväll!

Den första dagen välkomnas ni med kaffe och kaka vid ankomst, ett glas mousserande och en smaklig 2-rätters middag. Ni övernattar i ett av våra dubbelrum och startar nästa dag med en energigivande frukost. För den aktive finns det under andra dagen många aktiviteter att lägga till i ert paket. Vill man hellre ta det lugnt kanske ett dopp i sjön eller poolen ger en avkopplande stund. På kvällen bjuds ni på ett glas champagne följt av en välkomponerad 3-rätters middag.

kr 2390 per person.
 •  

Kanotpaket

Ta en tur ut på de vackra stråken vid Kyrkekvarn!

I natursköna Mullsjö erbjuds en rad olika aktiviteter och för den som vill ut och paddla är detta paket det perfekta valet. I vårt kanotpaket ingår kanotfärd med picknickkorg, två övernattningar i något av våra dubbelrum samt 2-rätters middag båda kvällarna .

kr 1890 per person.
 •  

Vandringspaket

Upptäck skogen till fots

Med vårt vandringspaket kan ni njuta av kortare dagsetapper eller längre utflykter i vår skog som ligger precis runt husknuten.

På ankomstdagen välkomnas ni med kaffe och kaka, en härlig 2-rätters middag på kvällen samt övernattning i ett av våra dubbelrum. Dagen efter njuter ni av en god frukostbuffé innan det är dags för ert äventyr. Våra receptionister står redo med karta, vandringsstavar och picknickkorg – allt för att ge er en perfekt förutsättning för en lyckad utflykt.
Väl tillbaka på hotellet kan ni varva ner i vår mysiga lobby innan 2-rätters middagen serveras. Avsluta sedan kvällen med ett dopp i vår pool eller med en värmande stund i bastun innan ni bäddar ner er i våra komfortabla sängar.

kr 1690 per person.
 •  

Cykelpaket

Bland träden i vår vackra skog gömmer sig ett gäng härliga cykelleder som garanterar en rolig utmaning för både stora som små. Här finns MTB-banor för fartfyllda turer, men även möjlighet för de som vill ta det lite lugnt och upptäcka våra närliggande sevärdheter, badplatser och caféer.

Första kvällen hos oss njuter ni av en smaklig 2-rätters middag och vilar upp er inför den kommande dagen i ett av våra komfortabla dubbelrum. Dagen därpå står våra receptionister redo med kartor, picknickkorg och cyklar till ert förfogande. När ni är åter på hotellet väntar pool och bastu och senare en 2-rätters middag.

kr 1790 per person.
Ev. cykelhyra tillkommer en gång.
 •  

Golfpaket – Ryfors GK

Spela på Sveriges äldsta golfbana, Ryfors GK, med anor från 1800-talet!

Här erbjuds ni att spela på i kulturhistorisk miljö på en kuperad naturskön park- och skogsbana. Koppla av efter spelrundan med kaffe och kaka och njut sedan på kvällen av ett glas mousserande vin, innan vi serverar er en vällagad 3-rätters middag. Avrunda sedan kvällen i ett av våra dubbelrum.

POPULÄR
kr 1690 per person. (inkl. 1 greenfee)
 •  

Golfpaket – Sand GC

Spela på en bana inspirerad av Irland och Skottland med höga sanddynor och djupa bunkrar.

Golfbanan är anlagd med omsorg för naturen och spelet blir både en utmaning och ett nöje för ögat. Efter spelrundan kopplar ni av med kaffe och kaka och kanske även tar ett energigivande bad i vår pool. På kvällen bjuds ni på en 3-rätters middag och vilar upp er i bekväma sängar i ett av våra dubbelrum.
Från 2240 kr per person (inkl. 1 greenfee)

POPULÄR
kr 2240 per person. (inkl. 1 greenfee)
 •  

Skidpaket

Umgås, skratta och ha roligt i snörik och vacker miljö! Åk upp till Mullsjö Alpin, bara 30 min från hotellet, för en härlig dag i backen eller i skidspåren. På kvällen äter ni en god 2-rätters middag och vilar i bekväma sängar, badar i poolen, bastar eller bara myser framför den öppna spisen i loungen. På morgonen vaknar ni upp till en härlig frukostbuffé innan ni kanske väljer att åka upp i backen ännu en gång.

Mullsjö Alpin har 7 pister med 95m fallhöjd. De har även en av Sveriges modernaste snökanonsystem samt 5 liftar med korta köer. När snön fallit prepareras 5-10km långa längdskidåkningsspår i skog och myr som garanterar en fantastisk naturupplevelse.

POPULÄR

Måndag - Torsdag:

kr 2600 per person.
 •  

Fredag - Söndag:

kr 2800 per person.
 •  

Barn 0-12 år

kr 1170 inkl. extrasäng på rummet.
 •