Rum & Paket

Hotel Mullsjö erbjuder bekväma och fina rum – alla med eget badrum. Några med utsikt mot Mullsjön och några mot skogen. Vi är ett hundvänligt hotell och har hela 7 rum anpassade till våra fyrfota vänner! Omgiven av blåbärsskog och bara ett stenkast från badstranden… kan det bli bättre? – Ja: välj något av våra paket för att toppa vistelsen.

Dubbelrum - Twin

Fr. 1350 kr

Övernatta i våra bekväma dubbelrum med två separata sängar. Här bjuds ni på en god natts sömn med utsikt mot naturen eller sjön. Självklart ingår alltid frukost och fri parkering i priset!

Bekvämligheter

Dubbelrum - King

Fr. 1350 kr

För den som verkligen vill sträcka ut sig är våra dubbelrum med King size-sängar det perfekta valet! Här njuter ni som bäst. Frukost och fri parkering ingår!

Bekvämligheter

Familjerum

Fr. 1690 kr

Ta med hela familjen till vårt hotell! Våra familjerum rymmer 4 personer och ni sover bekvämt i våra sängar. Det ingår alltid frukostbuffé och fri parkering!

Bekvämligheter

Enkelrum

Fr. 1100 kr

Våra enkelrum är anpassade för den som vill bo för sig själv i naturens hjärta. Här sover ni bekvämt i enkelsängar. I priset ingår alltid frukostbuffé och fri parkering.

Bekvämligheter

PAKET

mauro-paillex-U8BltuuhxoU-unsplash

Skidpaket

från 1098 kr / natt

Umgås, skratta och ta er ner för backen i snösäkra Mullsjö! 2-rätters middag, ski pass på Mullsjö Alpin och mer väntar. Efter en härlig dag i backen väntar avkoppling i poolen och bastun. Varmt välkommen! Gäller söndagar till torsdagar.

sylvie-tittel-tuQWhQuaCO0-unsplash

Weekend

1190 kr / person

En weekend på vårt hotell betyder att vi välkomnar dig med fika, en kväll med mousserande och en 3-rätters måltid, tillgång till hotellets bekvämligheter (vi rekommenderar starkt ett dopp i poolen efter bastun) och en god natts sömn i ett av våra dubbelrum.

natur1

Vandringspaket

1690 kr / person

På ankomstdagen välkomnas ni med kaffe och kaka, en härlig 2-rätters middag på kvällen samt övernattning i ett av våra dubbelrum. Dagen efter är  det dags för ert äventyr. Allt är redo för ert äventyr. Väl tillbaka på hotellet kan ni varva ner i vår mysiga lobby eller pool innan 2-rätters middagen serveras.

Golfpaket

Golfweekend

från 1995 kr / person

Spela golf på en av våra lokala golfklubbar, Ryfors GK och Sand GK. Golfbanorna är anlagda med omsorgs för naturen och är båda ett nöje för ögat. Efter rundan kopplar ni av kaffe och kaka, och kanske även tar ett energigivande dopp i poolen. På kvällen väntas 3-rätters middag och att vila upp sig i ett av våra dubbelrum.

roses-2676639_1920

Långweekend

2390 kr / person

Ni behöver inte skynda! Spendera två nätter på vårt hotell, med fika vid ankomst. Den första kvällen serveras ni en utsökt 2-rätters meny med moussande vin. Den andra kvällen bjuds ni på en välkomponerad 3-rätters meny och champagne.

tvåvid starten

Kanotpaket

1890 kr / person

Ta en tur ut på de vackra stråken vid Kyrkekvarn! I natursköna Mullsjö erbjuds en rad olika aktiviteter och för den som vill ut och paddla är detta paket det perfekta valet. I vårt kanotpaket ingår kanotfärd med picknickkorg, två övernattningar i något av våra dubbelrum samt 2-rätters middag båda kvällarna.