Covid-19: Åtgärder och Info

Under rådande omständigheter med COVID-19 (coronavirus) har vi på Hotel Mullsjö vidtagit åtgärder som ökar våra gästers trygghet. Nedan beskriver vi hur arbetar med hygien, och de åtgärder vi tagit.

Vi följer folkhälsomyndighetens och statens lagar, regler och rekommendationer, och håller att vaksamt öga på eventuella förändringar där. På så sätt kan vi snabbt anpassa oss för det rådande läget.

De gäster som kommer till oss ska känna sig trygga, och inte känna sig oroliga över att smittas av COVID-19. Tillsammans, med goda hygienvanor och försiktighetsåtgärder, minskar vi smittorisken..

Hygien och handsprit

Personalen är extra noga med hand- och ansiktshygien, och stannar hemma vid minsta tecken på sjukdom. Vi städar regelbundet köket och restaurangen extra noga. Kortmaskiner, handtag och andra gemensamma ytor spritas regelbundet.

Handsprit finns tillgängligt för alla gäster.

Lunchbuffé tas tillfälligt bort

Från och med vecka 12 och tills krisen är över kommer vi inte att servera lunchbuffé. Just nu kör vi lunchen på tallrik, och ni kan som alltid beställa lunchen för avhämtning.

Övriga funderingar

Om ni har funderingar eller frågor om vårt hälsoarbete vänligen kontakta receptionen på telefon 0392 – 494 00 eller mejl info@mullsjohotell.se