Träningsläger

Tillsammans med Mullsjö IF  erbjuder vi fotbollsläger under perioden 1 juli till och med 30 september.
Ta med laget på en spännande upplevelse där ni verkligen kan bygga upp er lagsammanhållning och svetsa samman laget inför kommande seriespelsmatcher på hösten, ett perfekt sätt att starta upp höstsäsongen på.

Allt har ni samlat på samma ställe, hotellrum, restaurang, teorilokaler, bastu, omklädningsrum och fotbollsplaner med äkta naturgräs på Mullsjö IF:s hemmaplan Gruveredsvallen en längre utspark från hotellet.

För tredagarsläger (ex. Fredag-Söndag) ingår:
– 2 x Frukostbuffé
– 2 x Lunch
– 2 x Mellanmål
– 2 x Middag
– 2 x Kvällsmål
– 2 x Övernattning del i dubbelrum
– 4-6 fotbollspass beroende på hur mycket ni önskar träna
– Teorilokal
– Inomhuspool och bastu samt andra aktivitetsytor
Alla måltider är buffé.

Pris för barn och ungdomar tredagarsläger:
1 990 kr/person för tre dagar och två nätter inkl moms, gäller för minst 10 bokade. Ledare på var tionde spelare betalar samma pris som spelarna. Ledare utöver det betalar vuxenpris.

Pris för vuxna och seniorer tredagarsläger:
2 290 kr/person för tre dagar och två nätter inkl moms, gäller för minst 10 bokade.

Tillägg
Önskas lägret vara längre än tre dagar och två nätter tillkommer det 895 kr/dag för barn och ungdomar samt 995 kr/dag för vuxna.
Om en träningsmatch ska bokas mot annat motstånd tillkommer domarkostnaden.

Aktiviteter
Precis som naturgräset på planerna är också miljön runt omkring härlig med en sjö och badplats med hopptorn, bra motionsspår med skogmark som underlag, mountainbikebana i skogen, inomhuspool och bastu samt tennisbanor ett stenkast bort. Möjligheten att umgås träna och njuta är optimal. Väl på plats finns också möjligheten att låna bollar, västar, koner m.m.

Övrigt
Vid behov av tränare med spetskompetens inom målvaktsträning eller kanske rent av en föreläsare om fotboll, teambuilding, kost, domarkunskaper eller andra mervärden kontakta oss för en offert.

Ankomst
Tid för ankomst kan vara olika och bestäms vid bokning. Tid för incheckning på hotellet är 15:00 men det går alltid bra att åka dit och lämna sin packning i bagagerummet samt byta om i omklädningsrummen för träning. Man kan dessutom boka lunch vid ankomst om det behövs.

Kontakt & Bokning
Tel: +46(0)392 494 00
Mail: info@mullsjohotell.se