På svenska In English Auf deusch | Facebook

 
VANDRA ÖVER MO I HÄRLIGA TALLSKOGAR
 
 
Vid Hotel Mullsjö passerar många vandringstigar oh löparspår bl.a. Blå Spåret, Mullsjö Runt, Röda Spåret, samt Södra Vätterleden och Västra Vätterleden.
 
 
SVARTA SPÅRET
Leden: Svarta Spåret är en 2 km slinga med Hotel Mullsjö som utgångspunkt. Gyljerydsmons härligt luftiga tallskog och närheten till Mullsjön och Mullsjö tätort gör Svarta Spåret till en populär promenadslinga. Landskapet är i stort sett helt plant och leden följer en kombination av bra stigar och en gång- & cykelväg och är markerad med svart.
 
 
SÖDRA VÄTTERLEDEN
Etapp 1 - Mullsjö-Bottnaryd 28 km
Leden: Den 28 km långa etappen följer sjön Stråkens sköna stränder och passerar en rik kulturbygd. De lättvandrade sandplatåerna och tallmon passar utmärkt för vandring. Etappen fungerar bra som en längre heldagstur och kan även kombineras med anslutande leder. Leden är markerad med orange färg.
 
 
VÄSTRA VÄTTERLEDEN
Västra Vätterleden består av totalt 189 km led fördelat på åtta etapper. Etapp 8 startar precis utanför Hotel Mullsjö.
Många startpunkter gör leden mycket lättillgänglig och region har en bra lokaltrafik. Se även angränsande leder som t ex Rankåsleden för en ännu större flexibilitet.
Klicka här för kartor.
 
 
 
 
 
CYKELLEDER
 
VÄSTGÖTALEDEN
Västgötaleden är totalt ca 1100 km lång. Den knyter samman de flesta kommuner i landskapet Västergötland där även Skaraborg ingår. Västgötaleden låter dig upptäcka det vackra och omväxlande natur- och kulturlandskapet som finns. Leden är markerad med röda skyltar i vägskäl. Tänk på att Västgötaleden samverkar med Runt Vättern och Sverigeleden. Dessa kan kombineras på olika sätt.
För mer information och kartor följ länk.

© 2018 Gyllene Uttern Hotel Group
Tel: 0392 49400 | E-post: info@mullsjohotell.se
Skicka en konferensförfrågan | Kontakta oss