På svenska In English Auf deusch | Facebook twitter

Hotel Mullsjö - en klassisk destination för vintersemestern!

En kopp het choklad ackompanjerad av ljuden från den sprakande elden. Den sköna värmen mot frostnupna kinder. Barnen slappar nöjda i soffan och snart serverar kocken kvällens meny.  Boendet är hemligheten bakom en lyckad skidsemester!

Hotel Mullsjö är en klassisk destination för vintersemestern. En upplevelse för hela familjen där bekvämlighet, gemenskap och god mat står i centrum. Hos oss har du alltid fri tillgång till vår härliga pool och heta bastubad. Under vinterveckorna skapar vi också menyer komponerade på säsongens råvaror, med rätter som faller både barn och vuxna i smaken.

Bara sju kilometer från hotellet finns Mullsjö Alpin och Knaggebobacken. Effektiva snökanoner säkrar åkningen i de sex olika pisterna. Här finns en utmaning för alla – från avancerade backar med 30 graders lutning till trygga barn- och övningsbackar. Snowboardåkarna har ett eget ”Big Jump” för finslipning av hoppen. Mullsjö Alpins välsorterade Ski-shop erbjuder även privatlektioner med skidlärare för dig som vill utveckla ditt åkande. Läs mer på www.mullsjoalpin.se

Om inte Mullsjö Alpin har kunnat öppna för säsongen erbjuder badhuset i Skövde en fantatisk dag i sitt upplevelse bad på Arenaskövde. Här kan hela familjen njuta av bad, spa och diverse aktiviteter.

Skidpaket från 2990 kr     2 dagars vistelse med en heldag på Mullsjö Alpin

I skidpaketet ingår 2 övernattningar för en familj*, bussresa till Mullsjö Alpin och ett dagskort för hela familjen*

*2 vuxna 2 barn

Vid brist på snö erbjuder vi istället ett badpaket för 2990 kr

Olika aktiviteter eller härliga temakvällar arrangeras även på hotellet, läs mer om vad som händer under sidan på gång

Vi har redan börjat valla skidorna och ser fram mot en härlig vinter i våra gästers sällskap.
Varmt välkommen med din bokning!
 

Anmälan till nyhetsbrev:

© 2012 Gyllene Uttern Hotel Group
Tel: 0392 49400 | E-post: info@mullsjohotell.se
Skicka en konferensförfrågan | Kontakta oss