På svenska In English Auf deusch | Facebook

 
MULLSJÖ ALPIN
 
 
En kopp het choklad ackompanjerad av ljuden från den sprakande elden. Den sköna värmen mot frostnupna kinder. Barnen slappar nöjda i soffan och snart serverar kocken kvällens meny.  
Boendet är hemligheten bakom en lyckad skidsemester!

Hotel Mullsjö är en klassisk destination för vintersemestern. En upplevelse för hela familjen där bekvämlighet, gemenskap och god mat står i centrum.
Hos oss har du alltid fri tillgång till vår härliga pool och heta bastubad. Under vinterveckorna skapar vi också menyer komponerade på säsongens råvaror, med rätter som faller både barn och vuxna i smaken.

Bara sju kilometer från hotellet finns Mullsjö Alpin och Knaggebobacken. Effektiva snökanoner säkrar åkningen i de sex olika pisterna. Här finns en utmaning för alla – från avancerade backar med 30 graders lutning till trygga barn- och övningsbackar.
Snowboardåkarna har ett eget ”Big Jump” för finslipning av hoppen. Mullsjö Alpins välsorterade Ski-shop erbjuder även privatlektioner med skidlärare för dig som vill utveckla ditt åkande.
 
Läs gärna mer på www.mullsjoalpin.se
 
 
 
SKIDPAKET
Från 2990 kr
 
DETTA INGÅR
2 övernattningar för en familj*
Bussresa till Mullsjö Alpin
Dagskort för hela familjen
 
 
Vid brist på snö erbjuder vi istället ett badpaket där ni kan uppleva en fantastisk dag på badhuset i Skövde. Här kan hela familjen njuta av bad, spa och diverse aktiviteter.
Från 2990 kr
 
 
Varmt välkomna med er bokning på
tel. 0392 - 494 00
eller maila oss på
info@mullsjohotell.se
 
 

 

 
 
 

 

© 2018 Gyllene Uttern Hotel Group
Tel: 0392 49400 | E-post: info@mullsjohotell.se
Skicka en konferensförfrågan | Kontakta oss